وکیــــــــــل

اگر به دنبال یک وکیل متخصص در امور حقوقی و کیفری خود هستید که نسبت به شما متعهد و دارای روحیه پیگیرانه در امور و تخصص بالا در زمینه پرونده های مورد نظر شما باشد ، پیشنهاد میکنیم از وکلای موسسه حقوقی تهران بزرگ کمک بگیرید . این موسسه با همکاری بیش از 70 نفر از وکلای درجه یک کشور و با عقد قرارداد مطمئن امور پرونده شما را با قدرت پیگیری خواهد نمود . تمامی وکلای موسسه تهران بزرگ توسط واحد بازرسی این مرکز راهبری و نظارت شده و این موسسه به شما اطمینان میدهد که کوچکترین کم کاری و بی دقتی در روند قضایی پرونده بوجود نخواهد آمد . تهران بزرگ بواسطه بیش از 30 سال سابقه و حضور در دستگاه قضایی کشور بعنوان بهترین موسسه حقوقی دارای بهترین وکلای کارکشته در زمینه های حقوقی ، کیفری ، جرائم خاص ، خانواده و ….. در سطح کشور میباشد .

وکیل کیست؟

بسیاری از شهروندان به صورت خلاصه و کوتاه تنها با اصطلاح و مفاهیم وکالت و انتخاب وکیل آشنا هستند و وکیل یا وکلا را اشخاصی می دانند که در دادگاه ها و مراجع قضایی و قانونی حضور به عمل می آورند و به دفاع از حقوق موکلین خود می پردازند. هر چند واژه وکیل به همان معنایی است که بسیاری از افراد تصور می کنند، با این حال وکیل شدن و وکالت کردن شغلی تخصصی می باشد و نیازمند داشتن تحصیلات خاص و گذراندان دوره های به خصوصی است تا شخص به عنوان وکیل به شمار رود.
هنگامی که شخصی به عنوان وکیل شناخته شود، تعهدات و اختیارات قانونی خاصی پیدا می کند و این امر، وی را از دیگر اشخاصی که در این علم تحصیل کرده اند، مثل مشاوران حقوقی و کارشناسان حقوقی متمایز می کند. به همین علت پرداختن به این پرسش که به چه افرادی وکیل گفته می شود و نکات مهم در انتخاب وکیل چیست، مهم و حیاتی است.

انتخاب وکیل حرفه ای

یکی از مهم ترین موضوعات و نکات مهم در انتخاب وکیل این است که فردی که قرار است به عنوان وکیل از ما پرونده ای را به عهده بگیرد، تخصص و دانش کافی داشته باشد؛ به این دلیل که امر وکالت یک مسئله کاملا تخصصی و حرفه ای است. تمامی وکیل ها از سطح دانش قابل قبولی در اکثر حوزه های حقوقی برخوردار می باشند؛ اما برخی دیگر از وکلا هستند، مانند وکیل ملک صرفا بصورت تخصصی در زمینه ملک فعالیت می کنند و در این حوزه به تخصص و مهارت های بیش تری رسیده و کاملا به آن اشراف دارند. علاوه بر اهمیت مسئله تخصص وکیل در زمینه مورد نظر ، برخورداری از صلاحیت های اخلاقی توسط وکیل ضروری است. فرض بر این است که وکیل های دارای پروانه سوگند خورده اند که شرافت و اخلاق را در حیطه کاری خود رعایت دارند؛ بنابراین قطعا هستند وکیل هایی که به هیچ عنوان وجدان کاری را برای منافع شخصی خود قربانی نکرده و به بهترین وجه از موکل خود دفاع می کنند و برای عدالت و کشف حقیقت در پرونده کوشا عمل می کنند.

ویژگی های بهترین وکیل

در پاسخ به این سوال که یک وکیل خوب در زمینه مورد نظر شما چه خصوصیاتی دارد، می توان به موارد مختلف و متعددی اشاره کرد که این صفات و خصوصیات قطعا در انتخاب وکیل توسط افراد موثر واقع می شوند. مهم ترین خصوصیات اخلاقی و حرفه ای هایی که می توان برای یک وکیل خوب در نظر داشت را می توان به شرح زیر بیان کرد:

ویژگی اول

دانش و تخصص مرتیط با پرونده

یک وکیل خوب اعم از وکلای حضوری یا وکلای تلفنی و اینترنتی باید از سطح دانش و تخصص بالایی برخوردار بوده و با تمامی قوانین و مقررات موجود در حیطه پرونده آشنا باشد.

ویژگی اول
ویژگی دوم

بروز بودن اطلاعات حقوقی

یک وکیل خوب باید علاوه بر دانش بالای خود از اطلاعات روزآمد و جدید برخوردار بوده و بتواند دانش خود را با شرایط دنیای مدرن تطبیق بدهد

ویژگی دوم
ویژگی سوم

تجربه و سابقه بالا

یک وکیل می بایست علاوه بر دانش و علم نظری آکادمیک، تجربه بسیار زیادی نیز داشته باشد و راه و رسم دفاع از حقوق موکل در دادگاه را به طورکامل بلد باشد

ویژگی سوم
ویژگی چهارم

اخلاق و وجدان کاری

وکیل خوب می بایست به شرافت، اخلاق، وجدان و تعهد کاری پایبند باشد و به این لحاظ پاسخگوی موکل خود باشد

ویژگی چهارم
ویژگی پنجم

تعهد و همراهی با موکل

یک وکیل دادگستری در زمینه وکلای متخصص باید به کلیه وظایفی که در قبال موکل خود قبول کرده پایبند بماند و از تمام تلاش خود برای دفاع از موکل خود استفاده کند و تا انتهای مراحل رسیدگی به دعوا و اعتراض به آن با موکل همراهی کند.
ویژگی پنجم

انواع وکالت

موضوع وکالت به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شود و هر شخط میتواند بنا بر نیاز و شرایط خود از یکی از شرایط اخذ وکیل استفاده نماید ، در ادامه انواع وکالت را توضیح میدهیم:

1. وکیل انتخابی :

در مواردی استفاده می شود که شخصی، وکیل خود را انتخاب و با عقد قرارداد وکالت از او می خواهد وکالت او را برای دفاع از حقش در مراجع قضایی بر عهده بگیرد.

2. وکیل تسخیری :

در مواردی که دعاوی در امور کیفری جریان داشته و علی رغم ضرورت داشتن حضور وکیل، در دادرسی و محاکمات، به دلیل امتناع فرد خاطی از گرفتن وکیل و یا نداشتن بضاعت مالی برای این کار، وکیلی برای دفاع از متهم وارد پرونده نشده است که در این صورت به تشخیص دادگاه، از بین وکیل های دادگستری وکیل رایگان برای او گرفته می شود. به وکیلی که به این شکل وارد پرونده می شود، وکیل تسخیری می گویند.

3. وکیل معاضدتی :

در مواردی که افراد جهت دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی به وکالت احتیاج داشته باشند اما به علل مختلفی امکان گرفتن وکیل نداشته باشند، با تشخیص عسرو حرج موکل از سوی دادگاه یا تشخیص کمسیون معاضدت کانون وکیل ها، در این موارد وکیلی به صورت رایگان دفاع از حقوق شخص معسر را بر عهده می گیرد. عنوان وکیل نام برده شده در این موارد، وکلای معاضدتی است.

4. وکلای اتفاقی :

اگر شخصی تحصیل کرده زمینه های حقوقی باشد ولی شغل او وکالت نباشد، بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که خانواده و دوستان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، خارج از چرخه و آزمون های سخت کانون وکیل های دادگستری، از این کانون برای همان مورد خاص پروانه وکالت موردی بگیرد، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوطه می تواند به این امر اقدام کند. شخصی که با این روش وکیل بستگان شده و برای دفاع از حقوق بستگانش حق وکالت می گیرد را وکیل اتفاقی گویند.

پذیرش وکالت در انواع پرونده

برای پذیرش پرونده های خود و پیگیری آنها در ابتدا لازم است نسبت به تنظیم و عقد قرارداد وکالت بین موسسه حقوقی تهران بزرگ و موکل اقدام شود . در قرارداد وکالت ، حدود اختیارات و حیطه وظایف وکیل مشخص میشود و به همین دلیل، وکیل نمی تواند خارج از حد متعارف و خارج از حدود قرارداد اقدامی انجام دهد . عموم افراد میتوانند برای انجام امور خود در زمینه حقوقی و کیفری و … از وکیل های با تجربه و تخت نظارت این موسسه بهره مند شوند. برخی از وکلای این مرکز در زمینه وکالت در فیلد تخصصی دارای تجربیات 15 ساله و مهارت های حرفه ای هستند که موکل میتواند با بهره گیری از این وکلا از ضایع شدن حق و ورود آسیب آنها جلوگیری کند.

وکیل تخصصی

آنچه که ما امروزه به لحاظ عرفی از لفظ وکیل برداشت می کنیم، شخصی است که به وکالت از شخص دیگری در مراجع قضایی حاضر می شود و دفاع از موکلین خود را بر عهده می گیرد. بنابراین در پاسخ به این سوال که وکیل چه کسی است، باید گفت به شخصی گفته می شود که آزمون وکالت کانون وکلا یا قوه قضاییه پذیرفته شده و پس از گذراندن دوره کارآموزی وکالت خود و انجام پرونده های موفق در این حوزه و کسب تجربه در طول سالها اکنون به یک وکیل متخصص تبدیل شده است.

حق الوکاله وکیل

میزان حق الوکاله یا بعبارتی هزینه های وکیل برای انجام پرونده های مختلف متناسب با نوع پرونده و شرایط موکل متفاوت میباشد ، شما میتوانید بمنظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انجامن پرونده های خود و همچنین تعیین حق الوکاله و شرایط پرداخت با کارشناسان موسسه تماس بگیرید .

مشاوره در زمینه حقوقی و کیفری

بمنظور اخد مشاوره حقوقی توسط بهترین وکلای موسسه و همچنین اخذ راهنمایی های لازم میتوانید درخواست مشاوره خود را از طریق فرم مشاوره در پایین همین صفحه تکمیل نمایید و درخواست خود را ثبت کنید ، کارشناس حقوقی پس از ثبت نهایی فرم ظرف مدت کمتر از 5 دقیقه با شما تماس خواهد گرفت .

موسسه حقوقی تهران بزرگ یکی از بهترین موسسات در سطح کشور بوده که امور مربوط به پرونده های مختلف را توسط برترین وکلای خود با بالاترین کیفیت و تخصصی انجام میدهد . این موسسه تنها مرکز حقوقی در کشور بوده که دارای واحد بازرسی و نظارت بوده بطوریکه کلیه مراحل اجرایی پرونده بصورت دقیق و تحت نظارت بازرسان پیگیری میگردد. تنظیم دادخواست ، تنظیم شکوائیه ، تنظیم اعتراض ، تنظیم لایحه ، تنظیم قرارداد ، مشاوره حقوقی ، اجاره وثیقه را به عموم متقاضیان ارائه میدهد.

قرارداد الکترونیک وکیل

برای عقد قرارداد وکالت میتوانید بصورت الکترونیک و غیرحضوری نسبت به عقد قرارداد با وکیل متخصص در امور مورد نظر اقدام نمایید ، این قرارداد بصورت الکترونیک و از طریق سایت رسمی قوه قضاییه با نام عدل ایران امکانپذیر میباشد. با بستن قرارداد الکترونیکی وکالت ، شما میتوانید از بعضی از حقوق، اختیارات و علاوه بر این تعهدات قانونی در حین رسیدگی به پرونده ، برخوردار شوید و همچنین با انعقاد قرارداد الکترونیک وکالت ، وکیل متعهد میگردد که بهترین وجهی که می تواند از موکل خود دفاع نماید تا به حق و حقوق قانونی خود برسد.

بهترین وکیل

انتخاب بهترین وکیل از مهم‌ترین اقداماتی است که برای پیگیری پروندهخود باید در نظر بگیرید. معیار انتخاب بهترین وکیل در این بخش بیان شده است. اولین قدم در یک پرونده  انتخاب بهترین وکیل متخصص در این حوزه است. در دنیای امروزی کمتر کسی پیدا می‌شود که درگیر پرونده‌های حقوقی نباشد. به جای صرف کردن ساعت‌ها وقت در دادگاه و سردرگم شدن بهتر است که همان ابتدا یک وکیل متخصص و باتجربه  را انتخاب کنید. داشتن وکیلی با مهارت و تخصص کافی می‌تواند شما را در رسیدن به نتیجه مطلوب یاری نماید.

وظایف وکیل

پاسخ به این پرسش که همه وظایف یک وکیل کدامند کار سختی است؛ زیرا که به لحاظ حساسیت شغل وکالت نمی توان همه وظایف وکیل را بر شمرد؛ چرا که این تعهدات و تکالیف تا حدود زیادی وجدانی بوده و ضمانت اجرای اخلاقی دارند. با این حال در برخی از قوانین و مقررات همچون لایحه قانونی استقلال کانون وکیل های دادگستری 1400 به اهم وظایف و تکالیف وکیل ها اشاره شده است که در ادامه به بعضی از مهمترین وظایف یک وکیل اشاره می شود.

وظایف وکیل

دفاع با تمام قدرت از حقوق موکل

مهم ترین وظیفه یک وکیل این است که به صورت تمام و کمال از موکل خود دفاع کرده و از اینکه حقوق قانونی وی در مراجع قضایی پایمال شود جلوگیری کند؛ به ویژه در دعاوی کیفری که بعضا جان انسان ها در گروی دفاعیات وکیل ها از موکلین خود می باشد.

وظایف وکیل
وظایف وکیل

تعهد به نتیجه

یک وکیل تعهدی به نتیجه ندارند و هرگز نمی توانند از ابتدا برای موکل تضمین کنند که به نفع او حکم می گیرند. بلکه تعهدات وکیل، از نوع تعهد به وسیله است؛ یعنی تمام کوشش خود را انجام دهد تا حقوق موکل به خوبی حفظ شود.

وظایف وکیل
وظایف وکیل

ارائه رسید مدارک و مبالغ پرداختی

یک وکیل متعهد است در ازای مبالغ و اسنادی که از موکل دریافت می شود، به وی رسید داده و یک نسخه از متن وکالت نامه را نیز به موکل تحویل دهد.

وظایف وکیل
وظایف وکیل

صلح و سازش و پیگیری پرونده

یک وکیل متعهد هستند که پس از تلاش برای حصول صلح و سازش میان طرفین دعوا و عدم امکان سازش، تمامی پیگیری های لازم در راستای دفاع از موکل را انجام دهند.

وظایف وکیل

قرارداد وکالت

بمنظور عقد قرارداد رسمی با وکیل لازم است قبل از هر اقدامی نسبت به تعیین وقت مشاوره اقدام نمایید ، در برخی مواد ممکن است پرونده شما با یک مشاوره حل و فصل شود و نیازی به پذیرش وکلالت از سوی یک وکیل متخصص نباشد . لذا قبل هر اقدامی با کارشناسان حقوقی تهران بزرگ تماس گرفته و از مشاوره های تخصصی این مرکز بهره مند شوید . لازم به ذکر است پس از مشاوره اولیه در صورتیکه نیاز نسبت به اخذ وکالت از شما اقدام میشود.

بمنظور اخذ وکیل متخصص و پیگیری سریع پرونده خود و سیر مراحل قانونی به بهترین نحو ممکن میتوانید با موسسه تهران بزرگ تماس بگیرید ، این موسسه با همکاری جمعی از وکلا و قضات دادگشتری و همچنین با نظارت مستقیم بر نحوه کارکرد وکیل بالاترین کیفیت خدمات حقوقی و حرفه ای را به شما ارائه میدهد.

وکالت و پذیرش پرونده

بمنظور پذیرش وکالت پرونده خود و همچنین دریافت مشاوره در این حوزه میتوانید با کارشناسان موسسه حقوقی تهران بزرگ ارتباط برقرار نموده و موضوع خود را مطرح نمایید ، این موسسه پس از بررسی موضوع و شرایط پرونده در صورت نیاز وکالت شما را بصورت فوری پذیرفته و ظرف مدت 48 ساعت پیگیری پرونده شما را  آغاز میکند .

مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *